CE Champagne

Champagne Perrier-Jouët is een gerenommeerd champagnehuis dat bekend staat om zijn elegantie, verfijning en uitmuntend vakmanschap. Gelegen in het hart van de Champagne-regio, in het schilderachtige dorp Épernay, is het huis opgericht in 1811 en heeft sindsdien een ongeëvenaarde reputatie opgebouwd.

Een van de kenmerkende eigenschappen van Champagne Perrier-Jouët is de toewijding aan het behoud van traditie en het streven naar uitmuntendheid. De wijngaarden van het huis strekken zich uit over enkele van de beste percelen in de regio, met een bijzondere focus op de Chardonnay-druif, die een unieke frisheid en finesse aan de champagnes toevoegt.

Het vlaggenschip van het huis is de iconische “Belle Époque” cuvée, die wordt gepresenteerd in een kenmerkende florale fles die het artistieke erfgoed van het merk weerspiegelt. Deze cuvée staat bekend om zijn complexe karakter, met tonen van witte bloemen, citrusvruchten en een subtiele mineraliteit. Het is een champagne die zowel verfijnd als levendig is, perfect geschikt voor speciale gelegenheden.

Champagne Perrier-Jouët hecht ook veel waarde aan duurzaamheid en milieuvriendelijke praktijken. Het huis streeft ernaar om de impact op het milieu te minimaliseren en de biodiversiteit in de wijngaarden te behouden.

Kortom, Champagne Perrier-Jouët belichaamt de essentie van luxe en vakmanschap in de wereld van champagne. Het is een merk dat wordt gevierd door kenners en liefhebbers vanwege zijn voortdurende streven naar uitmuntendheid en de tijdloze schoonheid van zijn champagnes.

Deze exposant staat in

  • Grand Hotel Huis ter Duin Noordwijk