Over Art & Luxury Fair

In het Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk vindt op 18 & 19 februari 2023 de eerste editie plaats van Art & Luxury Fair. Naast exposities van bekende namen uit de kunst-, fashion en lifestyle wereld zijn er doorlopende workshops en demonstraties van werkende kunstenaars.

Dit is de eerste high-end fair waarbij beleving centraal staat. De bezoekers worden door kunstenaars meegenomen in het creatieve proces met als initiatief om de makers, die het hoogst verfijnde vakmanschap in Nederland representeren, direct in contact te brengen met het publiek.

Met dit initiatief willen wij bijdragen aan talentontwikkeling van jongeren, o.a. door middel van het aanbieden van creatieve workshops en museumjaarkaarten aan kinderen van minder bedeelden. Eveneens willen wij een jong talent in een exclusief segment op weg helpen door deze direct in contact te laten komen met de doelgroep door middel van een plek te gunnen op het evenement.


Art Luxury is een initiatief van Annette Wijdom

Wilt u uw bezoek aan Art & Luxury Fair combineren met een verblijf of diner in Grand Hotel Huis Ter Duin? Hieronder vindt u de links om te reserveren.

Reserveer uw kamer via de QR code voor een gereduceerd tarief

In de Salon Prestige zijn de exlusieve werken te bewonderen.

In Boutique d’Elegance vindt u geselecteerde kunstenaars die hun werk tonen en maken op uiteenlopende vakgebieden.